26 augusti 2011

En riktigt bra fredag

Idag har Linnea och jag haft en lång dag men oh så bra den har varit!

Vi började med babyrytmik på Dieselverkstaden. Det var jättemysigt och Linnea verkade gilla det trots att hon var lite trött. Det kommer vara rytmik varje fredag där och jag tror nog att jag ska skaffa oss ett terminskort. Linnea gillar ju när man sjunger för henne och nu när hon kunde vara med lite själv på rörelser och så så blev det ju ännu roligare!

Efteråt tog vi bussen in till söder där vi mötte upp Linneas moster och hennes två vänner varav den ena har en liten tjej som är två veckor äldre än Linnnea. Det blev god lunch på en uteservering vid Nytorget och mycket bebisprat :) Medan vi åt sprack molntäcket upp och en mulen dag blev en riktigt fin sensommardag med strålande sol och säkert 25 grader!

Sen styrde Linnea och jag kosan mot Medborgarplatsen där vi mötte Linda. Vi promenerade i flera timmar: söder, Skeppsbron, Gamla stan och tillbaka till söder. En liten fika hann vi med också.

Slutligen vinkade vi av Linda och mötte upp Erik istället och promenerade hem från Skanstull via Hammarby sjöstad och en pastamiddag på en pizzeria.

Nu sitter vi utslagna i soffan (Linnea ligger och äter/sover) och tittar på tv. Äntligen är Doobidoo tillbaka! Imorn blir det babysim men sen ska vi bara ta det lungt resten av helgen så att stackars Linnea får vila från intryck.

1 kommentar:

Mamma/mormor sa...

Full fart med andra ord