6 november 2011

Helgen

Ännu en helg har passerat och som vanligt går den alldeles för fort. I fredags tog jag och Linnea en promenad till Skanstull och Café Vero för att fika med Hanna och Elenor. Det var fint att se dom efter de tre månader som har gått sen senast. Vi pratade och fikade och hade allmänt trevligt men eftersom det är Linnea som bestämmer så var jag tvungen att gå hem innan jag kände att vi hade pratat ikapp oss. En gnällig bebis på café gör mamman lite svettig.

Lördagen var ganska lugn. Vi tog en promenad hem till mamma och pappa för att se till katten som inte fick åka med till landet. Det är kul att se hur Linnea blir helt till sig när hon ser honom. Han är dock inte lika exalterad över att träffa henne efter att hon har dragit honom i både svansen, örat och tassen. Han är nyfiken på henne men håller sig på säkert avstånd. Sen fortsatte vi lördagen med babysim. Linnea tycker att det är jätteroligt att bada och hon har verkligen blivit duktig på att "simma". Kvällen avnjöts med god mat (kyckling/salamibiffar med pasta och god sås från Linas matkasse) och lite tv-tittande på det.

Idag har vi faktiskt varit och tittat på två hus. Båda två i Älta och båda två väldigt fina men vi kommer inte bjuda på något av dom. Vi åkte dit med inställningen att vi bara skulle titta. Någon gång kommer vi köpa hus och någon gång måste man ju börja titta.

Nu sitter och och tittar på True Talent och Erik nattar Linnea. Imorn börjar en ny vecka med allt vad det innebär.

Inga kommentarer: