7 september 2011

Höstrusk

Idag kom hösten på riktigt. Det är grått och kallt och regnet slår mot rutorna. Eftersom Linnea dessutom är snorig så har vi en mysdag inomhus idag. Jag tänker te, film, bok, sång och pyssel. Hur mycket av detta vi hinner med åtetstår att se.

Igår fick vi vår första kasse från Linas matkasse. Det är ju riktigt inspirerande att få en påse full med mat hem till dörren. Gillar idén med att nån annan bestämmer vad man ska äta. Det bästa är att det inte bara är själva maten som är planerad utan även grönsaker till. Vi är ofta ganska dåliga på att äta grönsaker så det passar oss perfekt. Igår åt vi fläskkotletter med oliv- och paprikasås och pasta. Man känner sig som rena rama mästerkocken :) Gott blev det också! Maten är ju för 4 portioner så både jag och Erik får god lunch idag.

Gårdagens triumf: Linnea somnade klockan 20.00! Vi har haft lite jobbigt med hennes sömntider. Många kvällar har hon somnat vid 21 vilket har varit ok men vissa kvällar har hon varit vaken till 22.30. Men igår tog jag tag i saken och gav henne ett varmt bad och ett riktigt skrovmål och sen låg vi och slappade en stund tills hon somnade. Det var två nöjda föräldrar som intog soffan, den ena med en bok och den andra tittade på motorsport.

Nu ska jag passa på att äta frukost medan lilltjejen sover.

Glad regndag!

Inga kommentarer: