4 april 2011

Uppdatering

En vän till mig tyckte att det var dags för en uppdatering och eftersom det var ett tag sen jag skrev nåt så kan jag ju inte annat än att hålla med.

Idag gick jag in i vecka 37. Det är alltså mindre än en månad kvar tills bebis är beräknad. Var hos barnmorskan imorse och både jag och bebis verkar mår bra.

Efter besöket på mvc så gick jag lös på butikerna i Forum (det är lite farligt att hon har sin mottagning i ett köpcentrum) och bebis fick tre par nya byxor. Dessutom fick vi en påse med en massa gratisgrejer hos BM och i den fanns det två bodysar och två par strumpor. Innan har vi fått en del kläder i olika storlekar så är det nåt vi absolut inte saknar så är det kläder! Det behöver säkert kompletteras efter ett par månader men jag tror vi klarar oss de första två månaderna i alla fall.

I fredags jobbade jag min sista dag på länge! Idag är alltså min första lediga dag och den firar jag med att tvätta. Just nu väntar jag på att en laddning med väldigt små kläder ska bli klara sen får det blir stora vuxenkläder :)I övrigt tänker jag nog mest ta det lugnt; läsa böcker, spela Sims Medeltiden, träffa vänner, göra fint här hemma och framför allt sova när jag känner att jag behöver (dvs väldigt ofta)

Nu är det dags för lunch!

Eftersom jag är ledig om dagarna nu så kommer det nog uppdateringar här lite oftare. Kanske kan jag till och med få till en bild på magen snart!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att få en uppdatering! Så spännande att du går in i v. 37 nu. Du vet att skrutten kom v. 37+6 ;)
Jag antar att det är en babybag du fått? Bodys från lindex och Ica? Tänkte höra om du ville ha de vi fick på barnmässan men då har du säkert redan. Vi får stoppa undan och spara till nästa helt enkelt. (strumporna från Åhléns o pop är superbra! Ta med pop strumporna till bb!)
Och ja, det går fort, kanske inte lika fort i början som det gör nu. Snart är mitt mammalediga år slut och lillmannen ska börja på förskolan. Men det är en helt fantastisk tid du har framför dig och jag hoppas verkligen på att kunna komma och hälsa på er när den lilla har gjort entré i världen.

Massa kramar!